Kurzusok

Miért tanítunk kódolást gyerekeknek?
  • Nem az a célunk, hogy mindenkiből programozó váljék, hanem, hogy egy technológiára nyitott, magabiztos és versenyképes új generáció nőjön fel.
  • A gyerekek felismerjék, hogy a számukra természetes módon elérhető technológiai megoldások nem csak játékra, szórakozásra jók, de sikeresen lehet használni őket a mindennapi tanulásban is.
  • Mert tudjuk, hogy nem az fogja eldönteni, milyen munkát végez majd a gyerek, hogy mire van képessége, hanem hogy mi érdekli.
Mibe kerül mindez?
  • A kurzusaink alapára 10.000 Ft/hó amelyet számla ellenében utalással vagy készpénzben lehet teljesíteni.
  • Egy négyhónapos kurzus árának egyösszegű kifizetése esetén 10% (4000 Ft) kedvezményt adunk.
  • Általunk kiadott kupon felhasználása esetén egy négyhónapos kurzus árából 10% (4000 Ft) kedvezményt adunk.
  • Visszatérő diákjainknak (nálunk töltött egy teljes év – 2x4  hónap) egy négyhónapos kurzus árából 10% (4000 Ft) kedvezményt adunk
  • Mineceraft club 6.000 Ft/hó. Egy-egy foglalkozás díja 1.800 Ft/alkalom. Saját egyéb kurzusainkra járó diákjaink esetében 1.000 Ft/alkalom.
  • Hozz magaddal még egy embert kedvezmény. Kurzusaink ajánlója amennyiben a jelentkező jelzi ki ajánlotta ameddig az ajánlott hozzánk jár havi 10% az az 1.000 Ft kedvezményt adunk amennyiben az ajánlott egy összegben kifizeti egy 4 hónapos kurzus díját, úgy az ajánló kedvezménye is 4 hónapra vonatkozik.
  • A kedvezmények maximum 20% (8.000 Ft/4 hónap) erejéig vonhatóak össze.
Milyen kurzusok közül választhatok?

A DigiSuliban a következő kurzusokra lehet jelentkezni:

Blokk programozás: Neked ajánljuk, aki már tudsz írni, olvasni, de még nem próbáltad a számítógépet programozni, saját játékot létrehozni. Ezeket a foglalkozásokat 2 korcsoportban hirdetjük meg, 3-5. osztályos illetve 6-8. osztályos általános iskolásoknak. Ha fiatalabb vagy, az sem baj, ha szeretnél saját számítógépes játékot létrehozni, és már magabiztosan írsz és olvasol.

Minecraft Club: Neked ajánljuk, ha alig várod, hogy hazaérj  az iskolából és újra visszatérj a Minecraft játék világába. Itt megtudhatod és szüleidnek is megmutathatod, hogy ez nem feltétlenül csak játék, hanem el lehet vele kezdeni a kódolás tanulását is.

Robot programozás: Kurzusunk a blokk programozás alapjairól indulva vezeti el a gyermekeket a már script alapú Arduino programnyelv megismeréséig.

3D médiaprogramozás szerkesztés: Téged várunk a foglalkozásainkra, ha különösen érdekel, hogyan lehet a szép képeket még érdekesebbé tenni, hogyan tudsz figyelemfelkeltő videókat készíteni, akár saját magad és családod számára, akár 3D tárgyak elkészítése iránt érdeklődsz.

Weblapszerkesztés: Szeretnél már egy saját honlapot, de nem tudod, hogyan állj neki? Akkor gyere és tanuld meg nálunk a weblapok összeállításának alapjait, ismerkedj meg foglalkozásainkon a HTML, CSS, PHP, JavaScript alkalmazásával!

Python programozás: Haladó programozásoktatás játékos formában kalandos környezetben azoknak, akik már túl vannak a Blokk programozáson és szeretnének belekóstolni egy olyan programnyelvbe ahonnan tovább lehet lépni a Java programozás irányába.

Java programozás: A igazán keresett szakemberré szeretnél válni? Akkor jó választás lehet a Java kurzusunk, amivel egy platformfüggetlen programozási nyelvet sajátíthatsz el.