Miért tanítunk kódolást gyerekeknek?

 • Nem az a célunk, hogy mindenkiből programozó váljék, hanem, hogy egy technológiára nyitott, magabiztos és versenyképes új generáció nőjön fel.
 • A gyerekek felismerjék, hogy a számukra természetes módon elérhető technológiai megoldások nem csak játékra, szórakozásra jók, de sikeresen lehet használni őket a mindennapi tanulásban is.
 • Mert tudjuk, hogy nem az fogja eldönteni, milyen munkát végez majd a gyerek, hogy mire van képessége, hanem hogy mi érdekli
Mibe kerül mindez?
 • A kurzusaink alapára 10.000 Ft/hó amelyet számla ellenében utalással vagy készpénzben lehet teljesíteni.
 • Egy négyhónapos kurzus árának egyösszegű kifizetése esetén 10% (4000 Ft) kedvezményt adunk
 • Általunk kiadott kupon felhasználása esetén egy négyhónapos kurzus árából 10% (4000 Ft) kedvezményt adunk
 • Visszatérő diákjainknak ( nálunk töltött egy teljes év 2x4  hónap) egy négyhónapos kurzus árából 10% (4000 Ft) kedvezményt adunk
 • Mineceraft club 6.000 Ft/hó. Egy-egy foglalkozás díja 1800 Ft/alkalom. Saját egyéb kurzusainkra járó diákjaink esetében 1000 Ft/alkalom.
 • Hozz magaddal még egy embert kedvezmény. Kurzusaink ajánlója amennyiben a jelentkező jelzi ki ajánlotta ameddig az ajánlott hozzánk jár havi 10 % az az 1000 Ft kedvezményt adunk amennyiben az ajánlott egy összegben kifizeti egy 4 hónapos kurzus díját, úgy az ajánló kedvezménye is 4 hónapra vonatkozik.
 • A kedvezmények maximum 20 % (8000 Ft/ 4 hónap) erejéig vonhatóak össze.
Milyen kurzusok közül választhatok?

A DigiSuliban a következő kurzusokra lehet jelentkezni:

 • Blokk programozás: Neked ajánljuk, akik már tudsz írni, olvasni, de még nem próbáltad a számítógépet programozni, saját játékot létrehozni Ezeket a foglalkozásokat 2 korcsoportban hirdetjük meg, 3-5. osztályos illetve 6-8. osztályos általános iskolásoknak. Ha fiatalabb vagy, az sem baj, ha szeretnél saját számítógépes játékot létrehozni, és már magabiztosan írsz és olvasol.

Érdekel a blokk programozás

 • Minecraft Club: ezeket a foglalkozásokat Neked ajánljuk, ha alig várod, hogy hazaérj  az iskolából és újra visszatérj a Minecraft játék világába. Itt megtudhatod és szüleidnek is megmutathatod, hogy ez nem feltétlenül csak játék, hanem el lehet vele kezdeni a kódolás tanulását is.

Érdekel a minecraft programozás

 • 3D médiaprogramozás szerkesztés: Téged várunk a foglalkozásainkra, ha különösen érdekel, hogyan lehet a szép képeket még érdekesebbé tenni, hogyan tudsz figyelemfelkeltő videókat készíteni, akár saját magad és családod számára, akár 3D tárgyak elkészítése iránt érdeklődsz.

Érdekel a kép és videószerkesztés

 • Weblapszerkesztés: Szeretnél már egy saját honlapot, de nem tudod, hogyan állj neki? Akkor gyere és tanuld meg nálunk a weblapok összeállításának alapjait, ismerkedj meg foglalkozásainkon a HTML, CSS, PHP, JavaScript alkalmazásával!

Érdekel a weblapszerkesztés

 • Python programozás: Haladó programozásoktatás játékos formában kalandos környezetben azoknak akik már túl vannak a Blokk programozáson és szeretnének belekóstolni egy olyan programnyelvbe ahonnan tovább lehet lépni a java programozás irányába.

Érdekel a Python programozás

 • Robot programozás: Kurzusunk a blokk programozás alapjairól indulva vezeti el a gyermekeket a már script alapú arduino programnyelv megismeréséig.

Érdekel a robotprogramozás

 

Mikor vannak a foglalkozások?


Bármelyik kurzuson is szeretnél részt venni, a foglalkozások hetente egy alkalommal, mindig azonos időpontban lesznek megtartva, a kötelező iskolai időn túl, hétköznap délutánonként, illetve hétvégéken.

Ha nem szeretnél lemaradni a foglalkozásokról, de már tudod, hogy Te mikor fogsz ráérni, akkor töltsd ki a jelentkezési lapot és jelezd rajta a Neked megfelelő időpontokat! 2018 második félévi képzéseink a 2018 Október 1-i héten indulnak.

 

Mennyi ideig tart egy kurzus?


Minden meghirdetett kurzusunkat 4 hónapos (16 alkalom) félévekre bontva tartjuk heti rendszerességgel, minden évben Októberi és Februári indulással. Minden héten egy alkalommal várunk 90 perces foglalkozásokkal, még akkor is, ha éppen iskolai szünet (őszi, téli, tavaszi) van. A DigiSuli csak hivatalos állami ünnepeken és munkaszüneti napokon tartja zárva kapuit.

 

Hogyan tudok jelentkezni a DigiSuli foglalkozásaira?


Az oldal bel szélén találhatsz elektronikus jelentkezési lapot, aminek kitöltésével tudsz jelentkezni az általad kiválasztott kurzusra vagy kurzusokra.

Ne feledd, ha nem vagy még 18 éves, akkor a szüleid hozzájárulása feltétlenül szükséges ahhoz, hogy tudjunk fogadni a foglalkozásainkon!