Mi a képzés célja?


A tanfolyam célja a programozás alapfogalmainak ismertetése, valamint folyamatának bemutatása. A beiratkozók megismerkednek az adattípusok, változók és konstansok használatával, illetve az objektumorientált programozás alapfogalmaival. A jelentkezők részletesen megismerhetik a tömbök és vektorok használatát. Algoritmusokon, alkalmazási példákon keresztül megismerik és kódolják az alapvető programozási tételeket.

A képzés betekintést nyújt a Java fejlesztők által elfogadott- és alkalmazott programkód készítési szabályokba.

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?


Olyanok jelentkezését várjuk, akik megbízható Informatikai alapismeretekkel rendelkeznek, tisztában vannak a számítógép alapműködésével, de még nem mertek nekiállni önállóan programozni, vagy már próbálták, de önmagukat sikertelennek érezték ezen a területen.

Jó szívvel ajánljuk a képzést olyanoknak, akik most kezdik az ismerkedést a szoftverfejlesztéssel, esetleg jövőjüket ezen a területen képzelik el.

Kifejezetten ajánlott olyan középiskolásoknak, akik szeretik az informatikát, megismerkednének a programozással, vagy emeltszintű informatika érettségit szeretnének szerezni.

 

Mire leszel képes, ha ezt a képzést elvégzed?


Aki ezt a képzést elvégzi, tisztában lesz az objektum orientált programozás alapfogalmaival, ismerni és használni tudja az alapvető programozási tételeket. Megismeri a Java fejlesztők által elfogadott és alkalmazott programkód készítési szabályokat és azokat alkalmazni tudja. Képes lesz önállóan saját függvényeket készíteni, azok segítségével közepesen összetett programozási feladatokat megoldani.

 

Milyen hosszú a tanfolyam?


A képzés során 13 héten át, heti 1 alkalommal, alkalmanként 4 tanórában találkozhatsz és dolgozhatsz együtt oktatóinkkal, mentorainkkal. De ezen kívül otthon is kell időt szánnod a tanulásra, ha igazán sikeres akarsz lenni, és az órai munka is megkíván rendszeres otthoni előkészületeket.

 

Milyen módszertannal oktatunk?


A képzés során nem fogsz találkozni klasszikus előadással. A képzés teljes időtartama alatt feladatok megoldásával folyik majd a tanulás. Az oktatóink és mentoraink vezetésével a csoport tagjai közösen, vagy kis csoportokban oldanak meg feladatokat.

 

Milyen papírt kapsz a végén?


A DigiSuli által kiállított oklevelet, amely igazolja majd, hogy sikeresen megfeleltél a kurzus követelményeinek, és letetted a záróvizsgát. Fontos tudnod, hogy nem állíthatunk ki akkreditált bizonyítványt, mert a képzés nem államilag akkreditált. Hiszünk benne, hogy a képzés értékét a megszerzett tudás mutatja.

 

Mikor kezdődik a kurzus?

 

A kurzus tervezett kezdő időpontja 2018 Február amint 10 jelenkezés beérkezik rá. Egy kurzusra maximum 14 jelentkezést fogadunk el. Amennyiben több jelentkező lesz új csoportot indítunk.

 

Hol lesz az oktatás?

 

7400 Kaposvár, Füredi u. 53. DigiSuli HQ.

 

Mi történik a képzés után?

 

A képzés sikeres elvégzése után még nem leszel vérbeli programozó, de már nem fogod tudni elképzelni az életedet anélkül, hogy ne akarj mindenáron kódolni. Segítünk, hogy megtaláld azt a területet, amiben igazán jó vagy, és akár nálunk is tovább képezheted magadat, hogy akár junior szoftverfejlesztőként is el tudj helyezkedni.

 

Mindez mibe kerül?

 

Óránként 962 Ft-ba azaz összesen Bruttó 50.000 Ft-ba amelyről természetesen számlát adunk. Részletfizetés esetén szerződéskötéskor a díj 50%-a majd havonta 25-25% fizetendő.